A Hirös Kémény Kft.-ról

Az otthon melege már nemcsak egy közhely.

Az embereknek különösen fontos, hogy a közérzetük jó komfortzónában essen, otthonukban és munkahelyükön egyaránt. Meglepő, de életünk 90%-át az épületek különböző helyiségeiben töltjük el. Éppen ezért fontos, hogy az életterünk komfortját biztosító fűtési rendszer, megfelelően, biztonságosan működjön, így elkerülhető lesz egészségünk károsodása.
A megfelelően kialakított kémény létfontosságú ahhoz, hogy a fűtőberendezés környezet kímélően és energiatakarékosan működjön.

“A fűtés és a kémény egy szív és egy lélek!”

Engedjék meg, hogy rövid visszatekintés tegyek működésünk állomásaira. Cégünket a 2006-ban alapítottuk, alapvetően kereskedelmi tevékenységre alapítottuk vállalkozásunkat.
A bolt indulásakor, kéményalkatrészeket, légtechnikai elemeket és építőipari szigetelő anyagokat kezdtünk el értékesíteni.
Kapcsolatokat építettünk ki hazai és európai gyártókkal, ennek köszönhetően ma már nagyszámú hazai és európai gyártók termékeit forgalmazzuk. (Beszállítóink a menüben megtalálhatók)

A Hirös Kémény Kft.-ról

Meglepő, de életünk 90%-át az épületek különböző helyiségeiben töltjük el. Éppen ezért fontos, hogy az életterünk komfortját biztosító fűtési rendszer – különösen a téli fűtési idényben – megfelelő működésével elkerülhető legyen egészségünk károsodása. Továbbá a megfelelően kialakított kémény létfontosságú ahhoz, hogy a fűtőberendezés környezet-kímélően és energiatakarékosan működjön.

„A fűtés és a kémény egy szív és egy lélek!”

2001-ben alapított, kéménybéléssel foglalkozó cégünk töretlensége a korszerű megoldásoknak, folyamatos fejlesztéseknek, és nem utolsó sorban a több mint 20 éves szakmai tapasztalatnak köszönhető. Célunk, hogy megrendelőink igényeinek minél szakszerűbben, megbízhatóbban eleget tudjunk tenni. Ezt mindenek előtt szem előtt tartva építjük be folyamatosan bővülő tevékenységünkbe a legkorszerűbb technikákat, eszközöket. Így használjuk a turbóflex, turbós, kondenzációs kéménybéléseket háztartási és ipari méretekben egyaránt. 2003 óta a Furánflex technológiát is alkalmazzuk egyedi kéményekre, valamint 2006 óta gyűjtőkémények bélésével is foglalkozunk.
Referenciáink teljes sorát megtalálja weboldalunkon, hisz a legjobb ajánlás a kifogástalanul elvégzett munka. Tekintse meg ezeket, és forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
Varga György

A Kft. 2009-ben megszerezte a FURÁN-FLEX technológiáhozszükséges berendezéseket, gépeket és a kivitelezéshez szükséges elméleti ismereteket.
A társasházak felújítási programja során 2010-től a gyűjtőkémények felújítását is vállaltuk, eleinte furán-flex béleléssel, később egyedi kéményekre való kiváltással, újabban kondenzációs gyűjtőkéményekkel, teljes körűen.
2012-től Ipari kémények kivitelezéséből is kivettük a részünket, főleg Kecskeméten és vonzáskörzetében.
2013-től KREA (kerámia) kémények építését is vállaljuk.
2015-től kéményfelbővítést is vállalunk, gépi berendezéssel.

Kéménygyártási tapasztalatok

Technológiai tudás
Kivitelezési tapasztalat
Garancia
Precizitás
Határidő teljesítés