Az ajánlatadást, a számlázást és kapcsolattartást Juhász Sándor és Társa Kft. fuvarozó vállalkozó végzi, míg a felvett csomagok fuvarozása a GLS General Logistics Systems rendszerében történik.

Amennyiben az ajánlat kiadásától számított 2 hónapon belül megállapodásra kerül sor, úgy a kiadott árajánlat 2017. március 31-ig érvényes.

A szolgáltatási díjak felülvizsgálatára és azok módosítására a mindenkor érvényben lévő árajánlattól függetlenül és annak futamideje alatt fenntartjuk a jogot, amennyiben az adó és/vagy a jogszabályi környezet megváltozik.

 

Alapszolgáltatások:

 • Business-Parcel (0-40 kg) csomag esetén gyors és hatékony csomagszállítás háztól házig. Magyarországon, minden városban és településen a csomagokat, a felvételt követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítjük. Második kézbesítési kísérlet ingyenes.
 • Business-Small-Parcel (0-2 kg) csomag esetén kiemelt csomagkezelés az érzékeny kiscsomagoknál: elkülönített szortírozás, szállítás speciális zsákokban, egyszerű kiscsomag meghatározás sablon segítségével.
 • Háztól házig szállítás minden címre
 • Csomagkézbesítés a felvételt követő munkanapon, Magyarország területén
 • Ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet
 • Minden csomagra automatikus értékbiztosítás 50 000 Ft-ig, csomagonként
 • Track & Trace® technológia, internetes csomagkövetés, átvételi elismervény letölthető a honlapról
 • Adminisztrációt támogató ügyfélszoftverek (GLS Online)
 • Call center címzettek részére 07:00 – 20:00 óráig

 

A szolgáltatások igénybevételével a Megbízók a GLS General Logistics Systems “Általános Üzleti Feltételek”-et, valamint az “Általános Csomagbiztosítási Feltételek”-et elismerik és elfogadják.

Kérje ajánlatunkat európai export szállításokra is! 

ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA

 – Business csomag

 – Business kiscsomag (0-2 kg)

Csomagsúly Fuvardíj / csomag (Ft)
0,1 – 0,5 kg 1100 Ft
0,6 – 2 kg 1200 Ft
2,1 – 3 kg 1300 Ft
3,1 – 5 kg 1400 Ft
5,1 – 10 kg 1550 Ft
10,1 – 15 kg 1700 Ft
15,1 – 20 kg 1900 Ft
20,1 – 25 kg 2100 Ft
25,1 – 30 kg 2400 Ft
30,1 – 40 kg 2900 Ft

 

Express csomag,  Express kiscsomag

Sürgős, határidős csomag kézbesítése a felvételt követő munkanapon, legkésőbb 12 óráig. Csak meghatározott településeken, a települések listája a GLS honlapján található.

A termék díja minden esetben: Business-Parcel és Business-Small Parcel díj + 50 %.

Az árak csomagonként értendőek és nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

 

GLS ÉRTÉKNÖVELŐ SZOLGÁLTATÁSOK

 

 •  Garantáltan másnapra T*

Ezzel a szolgáltatással garantáljuk a felvételt követő munkanapon történő kézbesítést – pénz visszafizetési garanciával! Ha a szállító hibájából ez nem történik meg, a fuvardíj, valamint a szolgáltatás felárának kétszerese visszafizetésre kerül.

A szolgáltatás átalánydíjasminden csomag után + Ft fizetendő a fuvardíjon felül.

 

 • Utánvét
Utánvét összege Díja
10 000 Ft-ig 300 Ft
20 000 Ft-ig 380 Ft
50 000 Ft-ig 550 Ft
100 000 Ft-ig 670 Ft
150 000 Ft-ig 920 Ft
499 999 Ft-ig a beszedett érték 1%-a

 

Az utánvét elszámolása és átutalása hetente egyszer automatikusan megtörténik, a belföldi átutalás bankköltségét Juhász Sándor és Társa Kft. fuvarozó vállalkozó vállalja. Ez alól kivételt képez a tranzakciós illetékből származó többletköltség, amelynek mértékéről a Pótdíjak alatt talál tájékoztatást. A szolgáltatás díja a csomag átadásának meghiúsulása esetén is felszámolásra kerül.

 

 • SMS-szerviz

A feladó tájékoztathatja a címzettet a csomag feladásakor, hogy a következő munkanapon a csomag kiszállításra kerül. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát, az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol a címzett felteheti kérdéseit a kiszállítással kapcsolatban. A rendelkezésre álló 160 karaktert a feladó tetszőlegesen felhasználhatja a kívánt információ közlésére.

A szolgáltatás díja + 75 Ft / csomag.

 

 • Előértesítés

A címzett tájékoztatást kap a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és a futár közvetlen telefonszámát, akivel a címzett egyezethet a kiszállítással kapcsolatban.

A szolgáltatás díja +80 Ft / csomag.

 

 • Rugalmas kézbesítés £*

Három kézbesítési kísérlet! Már az első kézbesítési kísérlet depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17 – 20 óra között. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét. A szolgáltatás csomagonként is megrendelhető!

A szolgáltatás díja +100 Ft / csomag.

 

Rugalmas kézbesítés – SMS kiegészítés

Az e-mailes értesítésen felül a kiegészítő szolgáltatás segítségével SMS-ben is értesítjük a címzetteket. A szolgáltatás csomagonként is megrendelhető!

A szolgáltatás díja + Ft / csomag.

 

 • Telefonos értesítő £*

Az első kézbesítést megelőző 1 órán belül a futár a feladó által megadott telefonszámon felhívja a címzettet. Tájékoztatja a várható érkezéséről, és a csomaghoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról (utánvét, átvételre jogosult személy stb.), hogy a címzett felkészülhessen a csomag fogadására. A szolgáltatás díja egy telefonhívást foglal magában.

A szolgáltatás díja 80 Ft / csomag.

 

 • CsomagPontba kézbesítés

A szolgáltatás megrendelésével GLS CsomagPontba is kérhető az első kiszállítás. A GLS ügyfélszoftverein keresztül (Online/Connect) egy legördülő listából választható ki a kívánt GLS CsomagPont. A lista könnyen integrálható saját honlapra is, amit a GLS minden ügyfelének biztosít. A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód.

A szolgáltatás díját a fuvardíj már tartalmazza.

 

 • Felvétel & Átszállítás**

A fuvarozó, szerződött partnere megbízásából a megjelölt helyen felveszi a csomagot és Magyarországon a megadott címre kézbesíti.

A szolgáltatás díja + 800 Ft / megbízás.

 

 • Felvétel & Visszaszállítás**

A fuvarozó, szerződött partnere megbízásából a megjelölt helyen felveszi a csomagot és Magyarországon a Megbízónak kézbesíti.
A szolgáltatás díja +800 Ft / megbízás.

 • Kiegészítő biztosítás £*

Ez a szolgáltatás 50 000 Ft áruérték fölött külön köthető.

 • Csomagcsere

A fuvarozó a kiszállított csomag helyett visszahozza a címzettnél található másik becsomagolt árut.

A szolgáltatás díja + 300 Ft / csomag.

 • Okmánykezelés**

Megoldás azokra a helyzetekre, amikor a csomagot kísérő speciális szállítási dokumentációt igazoltatni kell a címzettel, és azt a feladónak vissza kell juttatni.

A szolgáltatás díja + 1000 Ft / megbízás.

 • Tételes átadás**

Előzetes megállapodás alapján a GLS tételesen átadja az árut (kizárólag hipermarketekben), és a leigazolt szállítólevelet visszajuttatja a Feladónak. A feladatot külön szervezettel látjuk el, a gépkocsivezető nem ad át tételesen árut. Az aktuális áruházlistáról honlapunkon tájékozódhat (www.gls-hungary.com).

A szolgáltatás díja + 3300 Ft / áruház / alkalom.

 

 • Polcszerviz**

A csomagszállítás kiegészítő és megbízható szolgáltatása. A Megbízók utasítása szerint a kiszállított árut a fuvarozó  tételesen átadja, és/vagy a polcszervizt ellátja, és a leigazolt átvételi elismervényt a feladónak visszajuttatja. (Kizárólag hipermarketekben.)

A szolgáltatás díja +5000  Ft / megbízás.

 

 • Címzett viszi el

A csomagot a címzett a depóban veheti át előzetes egyeztetés alapján. A depók elérhetőségeit megtalálja a honlapunkon, vagy kérheti ügyfélszolgálatunktól.

A szolgáltatás díja + 600 Ft / csomag.

 

 • Kézbesítés meghatározott napon

A szolgáltatás megrendelésével, a feladó előre rendelkezhet arról, hogy a csomagot melyik napon kézbesítsük, a felvételt követő 5 munkanapon belül.

A szolgáltatás díja + 500 Ft / csomag.

 

 • Ütemezett kiszállítás

A szolgáltatás megrendelésével a feladó kérheti (csak GLS depóvárosokban), hogy a csomagot az előre megadott 2 órás időintervallumon belül kézbesítse a fuvarozó, 8-20 óra között.

A szolgáltatás díja + 3300 Ft / csomag.

 

 • Szombati kiszállítás

A szolgáltatás megrendelésével, a pénteken feladott csomagokat (csak Budapesten) szombaton kézbesíti a fuvarozó.

A szolgáltatás díja + 3300 Ft / csomag.

 

 • Bizalmas küldemény

A szolgáltatás megrendelésével, a feladónak lehetősége van az átvevő személyt megjelölni.

A szolgáltatás díja + 600 Ft / csomag.

 

 • Értéknyilvánított biztosítás

Eseti jelleggel, csomagonként köthető felülbiztosítás, belföldi csomagok esetén maximum 500.000 Ft-ig.

 

*Felhívjuk figyelmét, hogy az „T”-el jelölt értéknövelő szolgáltatás átalánydíjas, az Ön minden csomagjára aktív!

 

Az árak csomagonként, a ** jelölt szolgáltatások díjai pedig megbízásonként értendőek, és nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

 

Pótdíjak

 • Egyéb fuvarozási tevékenység (úthasználattal kapcsolatos)

Minden megkezdett kg után +5,5 Ft / kg

 • Üzemanyagfelár

270 Ft felett minden megkezdett 10 Ft/l dízel árváltozás után (csomagonként) + 9 Ft / csomag kerül kiszámlázásra. Az üzemanyag felár mértéke a gázolajnak a NAV által minden hónap első munkanapján hivatalosan közzétett árától függ.

 • Forgalmi költség

A jogszabályban meghatározott mindenkori tranzakciós illeték mértékének megfelelően.

 • Túlméretes csomag             + 1200 Ft / csomag

Amennyiben meghaladja a maximum 3 m-es körméretet.

 • Túlsúlyos csomag             + 600  Ft / kg
  40 kg felett, minden megkezdett kg után
 • Nem megfelelően csomagolt csomag             + 1200 Ft / csomag

A nem megfelelő csomagolás miatt keletkező károkért a fuvarozó nem felel!

 

Az árak csomagonként értendőek, és nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

 

Figyelem!

A gépkocsivezető az átvételkor sem súly, sem térfogat szerint nem vizsgálja meg a csomagokat. Amennyiben a feladó a maximum 40 kg-os súlyt és maximum 3 m-es körméretet (max. 3 m = 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság) meghaladó csomagot ad fel, és azt a felvételi gépkocsivezető nem utasította vissza, plusz díjak kerülnek kiszámlázásra. A fenti esetekben fenntartjuk a jogot ezen áruk belföldi spedíciónak történő átadására, mely esetekben a szállítási határidő 1 nappal meghosszabbodhat.

Várjuk szíves visszaigazolásukat! Az árajánlat elfogadását követően a csomagfeladáshoz szükséges nyomtatványokat és csomagcímkéket ingyenesen biztosítjuk minden partnerünknek.